Tryffelprovning
Provningen inleds med ett föredrag om tryffel, dess historia, hur den växer, hur den plockas och hur tryffeln
används i matlagningen.
Efter föredraget smakar vi på 4 olika sorters tryffelprodukter, 100% mald vit tryffel, 100% svart mald tryffel,
vit tryffel med Karl-Johan svamp och tartufata (svart tryffel med champinjon).
Efter provningen delas enkla recept ut och ideér om hur man börjar använda tryffel i matlagningen.
För att göra provningen extra festlig, inleder vi med ett glas mousserande vin.
Provningen inleds på samma sätt som ovan. I samarbete med köket planerar vi en meny som harmonierar med tryffel.
På de olika rätterna hyvlas färsk tryffel. Kostnaderna för den färska tryffeln faktureras separat till gällande dagspris.
Vi kan tillsammans med dig specialkomponera en tryffelprovning helt efter Dina önskemål.
Har du restaurang och vill veta mer om tryffel så kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att arrangera tryffelveckor på din restaurang.
Skicka din förfrågan
- Tryffelprovning sedan 2003 -
Eva & Sune Bengtsson
tel 046 - 77 59 02 eller 0702 - 54 38 82
mail: sune@tryffelprovning.se